people

domase people waarbij alles draait om “mensen”
bij domase people gericht op domase medewerkers hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling- en doelstellingen. Door een uniek evaluatie systeem dat door ons zelf is ontwikkeld, is de evaluatie geen onzinnig dingetje, dat op papier nou eenmaal moet. Nee het gaat over jou, jou persoonlijke ontwikkeling. De persoon die je bent, en die je wilt zijn, en wat je daar voor nodig hebt om daar te komen. Kortom, onze evaluaties worden niet alleen op de input van de teamleider, nee jij moet zelf aangeven welke collega’s voor jou een beoordeling mogen doen. Daarnaast zijn directe klant contacten ook een vereiste. De collega’s maar ook de klanten moeten een goed gevoel bij jou hebben. Je bent tenslotte het gezicht van domase people.

domase people is er voor onze klanten als ze specifieke kennis tijdelijk willen inhuren. Dit kan op gebied van people management, project management, environmental services, asbest expertise, information technology, business consultant, mediator, out placement begeleiding, re-integratie trajecten, burn-out-begeleiding, trauma verwerking, alles waarbij de “people” centraal staat.

Wilt u meer informatie? vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

onafhankelijkdeskundige.nl is een merknaam van domase®

information technology

domase information technology is bedoelt in de breedste zin. Namelijk wij hebben als doel zoveel mogelijk bedrijven te begeleiden die op zien tegen de digitale transitie. Vooral die bedrijven die zeggen er geen voordeel van te kunnen behalen. Wij gaan de uitdaging graag aan! Om u en uw bedrijf te overtuigen van de zin, en vooral het moeten transformeren naar de steeds veranderende , maar vooral digitaliserende beweging in onze dagelijkse bedrijfsprocessen. Niet meer de offerte of factuur per post, nee per e-mail. Die stap hebben de meeste al wel gemaakt. Maar dat is een stap die het begin is van een stukje digitalisering. Graag willen wij u laten zien, wat de impact is voor uw organisatie. Wij zijn niet gebonden aan software of leverancier. Nee, wij zijn onafhankelijk en kijken naar uw huidige systemen, en voldoen deze om daarop door te kunnen bouwen, of dat er een aanpassing komt, zodat het bedrijf wel klaar is om mee te groeien de komende 10 tot 15 jaar. Het vrijblijvende gesprek en de quick scan van uw organisatie en de bijbehorende stappen plan wordt geheel kosteloos verzorgd. Wij gaan uit van onze eigen kracht, en dat wij u net zo enthousiast kunnen krijgen, als wij zelf. Want goede it dienst verlening binnen uw organisatie voorkomt frustratie , werken mensen en middelen efficiënter-, maar vooral plezieriger samen.

Wilt u meer informatie? vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

 

environmental

domase environmental worden alle milieu gerelateerde diensten aangeleverd. naast de onafhankelijk asbestdeskundige, doen wij ook bouwkundige keuringen, uw woning beoordelen t.a.v. de energie labels. Brengen wij isolatie advies uit, en rapporteren dit ook voor u. In de rapportage staat precies wat u kwijt bent aan kosten voor de isolatie van uw woning. Maar ook de beschikbare subsidies, en waar u deze moet aanvragen. Tevens wijzen wij u op de belasting voordelen waar u mogelijk voor in aanmerking komt. Een heldere rapportage, met aanbevelingen. ZIjn de werkzaamheden uitgevoerd? komen wij gratis nogmaals langs om de definitieve energie label toe te kennen. De rapportage wordt daarop aangepast. Zo heeft u weer een up-to-date dossier en maakt het bij de eventuele verkoop alleen maar makkelijker om de waarde te verdedigen en de meerwaarde van de werkzaamheden te kunnen weerleggen. 

Wilt u meer informatie? vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

oadk.nl is een merknaam van domase®


Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Prober het later nogmaals.